dilluns, 14 de març del 2016

Intercanvi amb l'alumnat i formació CLIL - IE Lloret de Mar


Noms del centres: Institut Escola de Lloret de Mar i Escola Zespół Szkół Ogólnokształcących Sportowych nr 1 w Krakowie
Nivell: Educació Secundària

El dia 8 de març, els alumnes de l’Escola Zespół Szkół Ogólnokształcących Sportowych nr 1 w Krakowie, i els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Escola de Lloret de Mar van trobar-se per celebrar el primer intercanvi d’alumnes d’enguany.

Al llarg de la setmana, els alumnes de Cracòvia han visitat la vila de Lloret, i els seus llocs més emblemàtics, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament.


A primera hora de dimarts, els alumnes polonesos van fer la visita guiada pels Jardins de Santa Clotilde, i tot seguit, van anar a l’Institut Escola de Lloret de Mar.
Els alumnes van degustar un dels nostres típics esmorzars, pa amb tomata i embotit. Posteriorment, es van realitzar activitats de presentació i de coneixença tot emprant la llengua anglesa.

Van anar a platja de Fenals i van practicar l’Ultimate, un esport amb frisbie, que és molt net i divertit. Tothom s'ho va passar d'allò més bé.
Destacar que el proper 1 d’abril, els alumnes de l'Institut Escola de Lloret viatjaran cap a Cracòvia. De ben segur que els rebran molt bé i serà una experiència realment enriquidora en tots els aspectes.

A la tarda de dimecres, els docents van participar en la mobilitat a l’estranger, com a beneficiaris de la subvenció concedida per la Unió Europea en el programa d’Erasmus+ 2015.

Van exposar a tot el claustre el que van aprendre i com poden intervenir en la millora del nivell de llengües estrangeres des de les matèries no lingüístiques (CLIL).

Un pas més en la europeïtzació del centre educatiu Institut Escola Lloret de Mar, a través de l’anglès, l’alemany, l’eTwinning, exàmens oficials a l’Institut Goethe, etc. L'Institut Escola segueix treballant per consolidar els intercanvis entre alumnes i la millora de la competència en llengua estrangera.

Més informació sobre les jornades



  
Fotografies


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada