dilluns, 6 de juny del 2016

App Edukids - COL Immaculada Concepció


Nom del centre: Col·legi Immaculada Concepció de Lloret de Mar
Nivell educatiu: Educació Secundària (4t ESO)
Curs: 2014-2015

Els protagonistes d'aquesta experiència educativa són un grup d'alumnes de 4t d'ESO del col·legi de la Immaculada Concepció. Aquest any han participat en la proposta didàctica "Mobilitzem la Informàtica" del programa mSchools la qual planteja la matèria com un projecte.

Aquest projecte que consisteix en la creació d'una App, simulant la creació d'una empresa, i desenvolupant-la fins a arribar a un producte final.

Donat que actualment les TIC estan revolucionant el món, volen transmetre a través dels nous dispositius, els més petits puguin aprendre coses senzilles com els colors, els números, diferents sons, paraules... D'aquesta manera, podrien repassar a casa el que els ensenyen a l'escola.

La companyia que han creat per començar a donar forma l'han anomenada Avengers; i l'aplicació l'han anomenat EDUKIDS. Aquesta App es totalment: educativa, didàctica, innovadora i amb un gran potencial.

Està destinada principalment als nens d'Educació Infantil, ja que, en l'àmbit del centre, fem un programa d'apadrinament amb els nens de P-3, i hem pogut veure de prop com són, el que treballen, com pensen... Ens va cridar tant l'atenció que vam pensar a fer alguna cosa que els pogués beneficiar d'alguna manera.

Més informació 
(Professor Jordi Gibert)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada