dimarts, 23 de maig del 2017

Pompeu Fabra FitKids - ESC Pompeu Fabra (Lloret de Mar)

Aquesta experiència de l'ESC Pompeu Fabra de Lloret de Mar està lligada a l‘ús quotidià de les aplicacions mòbils relacionades amb la millora de la salut, conegudes com mHealth (mobile health).

L’objectiu final de la UD ha sigut la creació del blog Pompeu Fabra FitKids que ens serveixi per poder millorar la nostra salut mitjançant circuits físics (workouts) que podem realitzar fora de l’escola amb pares, amics, etc.

Els alumnes han après a reconèixer quin exercicis treballen les principals parts del cos i a dissenyar els seus propis circuits a partir de l'esquema que proposa el web http://www.darebee.com/.

També han millorat la seva condició física reproduint el workouts, proposats pel mestre o pels companys.

Tal com podeu seguir a la programació es tracta d'un treball multidisciplinar amb altres àrees com plàstica (creació dels workouts en paper) i informàtica (edició d'imatges, edició dels pdf, iniciació a l’edició de vídeos...). L’avaluació del projecte s'ha fet en gran part utilitzant formularis online assegurant l’ús integrat de les TAC a l’àrea d’EF.



En el primer vídeo podeu veure com es creen les imatges, com es retoquen amb l'app Prisma per poder-les utilitzar més endavant en l'elaboració dels circuits de condició física (workouts).


En el següent vídeo es pot observar com els alumnes elaboren el seu propi workout a partir de la mostra d'exercicis fets amb les imatges anteriors i com fan l'avaluació del projecte amb formularis Google.


I per acabar, en aquest altre vídeo podeu com aquests workouts es posen en pràctica i serveixen per millorar la condició física dels alumnes en una sessió d'EF. 

Trobareu més informació al blog del projecte Pompeu Fabra FitKids, el web per millorar la teva condició física.

March Daylos Cerdà
Mestre d'Educació Física i coordinador TAC de l'escola Pompeu Fabra de Lloret de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada