dimarts, 13 de juny del 2017

Olimpíades napoleòniques - ESC Napoleó Soliva (Blanes)

Aquest curs, l'escola Napoleó Soliva de Blanes  ha organitzat unes Olimpíades escolars on han participat tots els alumnes i mestres de l'escola.

Vam començar  el dia 11 de maig amb la gran inauguració i una marxa popular pel voltant dels camps de l'escola. Tots els nens i nenes vestits de blanc vam caminar i ens vam anar passant la torxa olímpica fins arribar de nou a l'escola on vam encendre el peveter olímpic.

Vam presentar el nom dels equips olímpics dels quals formaríem part l'endemà. Cada equip tenia el nom de la  mascota olímpica representativa dels diferents jocs olímpics de a història.

Per la tarda vam comptar amb la col·laboració de diferents persones que ens van explicar diversos esports.

En Xavi Marina, corredor d'ultrafons, va explicar als alumnes més grans la seva experiència participant en diferents curses en el desert, a la neu, a la muntanya...

Els de cicle mitja van poder jugar a rugbi, considerat esport olímpic en aquestes últimes olimpíades celebrades a Rio de Janeiro

Finalment vam comptar amb la participació d'un veterà jugador de ping pong. Els alumnes de cicle superior van poder fer unes partides d'aquest esport.

L'endemà al matí vam fer les olimpíades, tots els alumnes vam poder fer un tastet de diferents esports, cursa de relleus, d'obstacles, natació, punteria, futbol, bàsquet, salts de llargada...

Els infants van gaudir de les activitats i a la tarda vam fer la clausura i l'entrega de premis dels jocs olímpics. Or, Plata  i Bronze.

Una vegada més l'escola, s'ha unit davant d'unes jornades que ens han permès gaudir d'una activitat conjunta on petits i grans han participat amb ganes i il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada