dilluns, 4 de juny del 2018

Auxiliars de conversa. COL Cor de Maria (Blanes)

Atenent a les demandes de la societat actual relacionades amb la necessitat d'aprenentatge de llengües estrangeres,  fent especial incidència en la llengua anglesa, des de la nostra escola. el COL Cor de Maria de Blanes, es potencia l'ús competencial d'aquesta. En aquest aspecte,  donem especial rellevància a la pràctica a nivell de parla. Des de fa cinc cursos, l'escola contracta auxiliars de conversa que provenen de països de parla anglesa, com pot ser Anglaterra, Estats Units, Canadà i Irlanda i s'allotgen amb famílies dels nostres alumnes.

Durant tot el curs escolar es dediquen, en petit grup a treballar la conversa amb els nostres alumnes a partir de diversos centres d'interès que són propers i desperten la seva atenció. D'aquesta manera, aprenen vocabulari i estructures gramaticals, alhora que els apropa a la cultura i els obre portes, ja que el domini d'aquesta llengua els facilitarà la comprensió i ampliarà les seves possibilitats de relació, esdevenint molt més cosmopolites.

L'experiència d'aquests anys ens fa valorar de forma molt positiva la intervenció dels auxiliars de conversa, és per aquest motiu que mantindrem la continuïtat d'aquest projecte tan enriquidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada