dijous, 31 de maig del 2018

La ràdio a l'escola. Escola Àngels Alemany i Boris (Lloret de Mar)

Aquest curs 2017/18, a l'Escola Àngels Alemany i Boris de Lloret de Mar hem engegat un projecte de ràdio en anglès. Els objectius són, d'una banda, promoure l'ús de les noves tecnologies i, de l'altra, utilitzar l'anglès com a llengua vehicular i de comunicació en l'àmbit escolar.
S'han fet dos tipus de programes diferents. En un d'ells, els alumnes de cicle mitjà i superior ens han explicat els continguts que han estat treballant a l'aula durant la setmana i ens han fet diversos exemples. En l'altre, alumnes de cicle superior ens han llegit notícies d'abast internacional.

Cada setmana un grup de tres nens d'una classe de cicle mitjà o superior han estat els encarregats de fer la redacció, primer en format paper, del què volien explicar a la ràdio i, posteriorment, els dijous a les 9 del matí s'ha fer la gravació del programa.
Ha estat una experiència molt enriquidora que ens agradaria continuar en els propers anys.

Pel curs vinent ens proposem crear un espai al blog de l'escola on s'aniran penjant totes les audicions, amb l'objectiu que tota la comunitat educativa pugui escoltar els diferents programes que es vagin gravant.


Aquí teniu els links per a poder escoltar un exemple de cada tipus de programes:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada