dijous, 5 de juny del 2014

Blog en català/blog en llatí - INS Serrallarga (Blanes)

Des de l'Institut Serrallarga de Blanes, ens arriben dos blogs d'aula: un blog de llengua i literatura catalanes i un altre en llatí.
El blog, "Engresca't", és un blog de llengua i literatura catalana fet per alumnes de 1r d'ESO amb l'ajuda de la seva professora, Anna Rosell. Allà els alumnes van compartint els llibres que estan llegint, informacions sobre els autors dels textos i llibres que es llegeixen a classe i els reportatges de diferents activitats que es fan al centre..


El blog, “In aversa charta” (L'última pàgina), està escrit en llatí i el podeu trobar en aquesta adreça: http://inaversacharta.blogspot.com.es/. Hi publiquen els alumnes de 1r i 2n Batxillerat amb l'assessorament de Montserrat Nogueras, la seva professora de llatí.


Fa un parell d'anys aquest blog va ser guardonat amb el Centaure d'Or, una distinció per als espais web de tema clàssic mantinguts per estudiants, amb l'objectiu de fomentar l'amor pel món grecoromà.

En aquest blog hi podem trobar petits tresors com escrits, còmics i dibuixos, que amb molt sentit de l’humor i talent artístic tracten temes d'avui i ens conviden a descobrir que, en el revers de les àrides pàgines de gramàtica, hi ha la llengua llatina viva.
Us recomanem que hi feu un cop d'ull, a veure si sabeu de què parlen...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada