dijous, 5 de novembre del 2015

Treball cooperatiu en una escola - INS Serrallarga







Nom del centre: Institut Serrallarga, Blanes
Nivell: Batxillerat d'Arts | Programa de Formació i Inserció (PFI) de Pintura

Alumnes i professors de l’Institut Serrallarga de Blanes han col·laborat en un projecte comú amb l’Escola La Roureda de Tordera per millorar el pati d’aquest nou centre situat al barri de Sant Pere. Per fer-ho, han pintat un mural a l'exterior del centre que inicialment estava dotat d'unes parets de formigó. 



El mural està pintat amb colors molt vius, i combina paisatges amb vegetació i altres elements naturals, juntament amb imatges de nois i noies fent diverses activitats.







Durant una setmana, els alumnes de Batxillerat d’Arts i del Programa de Formació i Inserció (PFI) de Pintura de l'Institut han estat treballant, juntament amb els seus professors, Marta Trepat, d’Educació Visual i Plàstica, així com Anna González i David Fontalba del PFI. 



L’Ajuntament de Tordera ha fet l’aportació del material necessari, així com dels estris de protecció amb què cal comptar quan s’utilitzen determinats estris de pintura.




Per culminar tota aquesta feina, a finals del passat mes d’octubre va tenir lloc la inauguració del nou mural. En agraïment per la col·laboració, el centre de Tordera va dedicar als alumnes i professors de l’Institut Serrallarga de Blanes un acte, lliurant-los també un obsequi elaborat pels mateixos alumnes de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada