OBJECTIUS:
- Fomentar hàbits d'alimentació saludable entre el nostre alumnat.
- Fomentar el treball en equip i la cooperació.
- Implicar els alumnes en la creació d'una campanya publicitària.
- Fomentar l'autonomia i la presa de decisions.
DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT:
Aquests dies, vam realitzar diverses activitats de conscienciació amb el nostre alumnat adaptades als diferents cicles que tenim al centre. S'ha intentat que totes les activitats que s'han dut a terme treballessin, amb més o menys intensitat, totes les competències bàsiques.
Les activitats han estat les següents:
- Realització d'un Kahoot per activar coneixements previs (tots els cicles)
- Petit projecte tot estudiant la piràmide dels aliments (tots els cicles)
- Activitats sobre els efectes negatius del sucre en el nostre organisme i les quantitats de sucre dels aliments, que sovint es porten a l'escola per esmorzar. Es va visionar un documental i es va realitzar un experiment per mesurar la quantitat de sucre present en els aliments que mengem habitualment (CM i CS)
- Una campanya publicitària: vam crear eslògans i cartells sobre la importància d'esmorzar de manera saludable i cartes i fulletons per conscienciar les famílies i informar-los sobre els aliments recomanats (tot els cicles)
- Un taller d'esmorzars saludables a càrrec de DIPSALUT (2n )
- Per acabar les jornades de conscienciació, divendres a la tarda tots els alumnes es van preparar un suc de taronja i un entrepà a la classe. Algunes famílies també van ser a les aules per col·laborar. Finalment, tots vam baixar al pati per berenar junts i concloure les jornades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada