dijous, 13 de juny del 2019

Consum responsable - ESC Pere Torrent (Lloret de Mar)

Descripció
Des de la nostra escola, hem considerat interessant participar en el concurs que organitza l’Agència Catalana del Consum anomenat "Consumòpolis". De fet, l'escola hi ha participat en les sis darreres edicions. Aquest any el concurs ha arribat a la 14a edició. És un concurs que es realitza tan a nivell autonòmic com a nivell estatal.

Àmbit i dimensions
  • Àmbit de coneixement del medi. 
  • Dimensions: Món actual i ciutadania.
Objectius
  • Fomentar el consum responsable.
  • Aprendre a treballar en equip.
  • Reflexionar sobre situacions de la vida quotidiana relacionades amb el medi ambient.

Destinataris
Alumnes de 6è de Primària.

Activitat
A partir de l'eix temàtic d'enguany “Per la teva seguretat, saps el que consumeixes?” , l’alumnat de 6è de l’Escola Pere Torrent ha participat activament en el concurs i han presentat fins a 6 propostes diferents. Els nens i nenes havien d'elaborar un producte innovador i original a través de material reciclat. Després de la valoració del jurat, van obtenir el 3r premi a nivell de Catalunya. El treball guanyador és “L’agenda – caixa divertida” realitzada amb cartró reciclat.

Valoració  i agraïments
La participació en el concurs ha motivat especialment als nostres alumnes. Animem a totes les Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya per a la bona organització de l'acte d'entrega de premis i per fer-nos partícips de ser més responsables a l'hora de consumir.

També es felicita a tots els participants i premiats, així com també a les entitats i associacions que hi han col·laborat.
escoles a participar-hi el curs vinent. L'escola agraeix  especialment a


Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada