dilluns, 16 de desembre del 2019

Estades immersió lingüística. INS S'Agulla - Blanes

L'INS s'Agulla de Blanes va sol·licitar a la Generalitat de Catalunya les Estades d'Immersió Lingüística en llengua anglesa del curs escolar 2019-2020 en algun dels albergs socials de la xarxa pública XANASCAT. 
Aquesta convocatòria forma part del Programa de orientación y refuerzo para el avance y apoyo en educación del Ministerio de educación y formación profesional i està cofinançat pel Programa operatiu d'ocupació, formació i educació del Fons social europeu 2014-2020 perquè volen invertir en educació, formació i millora de les competències professionals i de l'aprenentatge permanent.
Amb aquesta proposta es volen incrementar les oportunitats d'aprenentatge d'una llengua estrangera de l'alumnat que, per diferents motius, té dificultat per participar en activitats extraescolars que contribueixen a reforçar l'aprenentatge d'una llengua estrangera amb poca o nul·la presència en el context social de l'alumnat.
L'equip directiu va decidir que aquesta proposta s'adrecés als alumnes de 2n d'ESO i es van inscriure 50 alumnes d'aquest curs. 
En assabentar-vos que ens havien concedit les Estades d'Immersió Lingüística per a tots els alumnes inscrits, vam triar quan i on fer-les. Vam decidir fer-les ja en el 1r trimestre i vam marxar del dimecres 27 al divendres 29 de novembre del 2019 l'Alberg Jaume I de l'Espluga de Francolí, de la xarxa Xanascat, a la comarca de La Conca de Barberà. També ens vam decantar per la modalitat Sport i jocs a l'aire lliure a l'hora de triar el tipus d'activitat.
Els alumnes només van haver de pagar el transport i el berenar ja que la resta estava subvencionada. No només van passar-ho bé jugant i parlant anglès, sinó que vam gaudir els tres dies de conviure plegats, de conèixer Catalunya i d'aprendre a ser solidaris, ja que van veure amb els seus propis ulls les destrosses de les pluges del passat octubre i van aportar el seu granet de sorra en la Campanya Riuada Solidària.
El millor de les Estades va ser la qualitat de l'alberg, la bellesa de l'entorn i la qualitat dels monitors del CIC que van aconseguir fer-ho passar molt bé als nostres alumnes tot aprenent anglès.
Esperem poder repetir el curs que ve!
En aquest enllaç hi podreu veure totes les fotos de la nostra experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada