dimecres, 5 de juny del 2019

Manteniment i millora dels vorals de la riera de Tossa- INS TOSSA

Justificació
El projecte neix amb la intenció de promoure el coneixement i la conservació dels espais naturals de Tossa de Mar. Per aquest motiu, els alumnes han apadrinat un tram de la Riera de Tossa de Mar. Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tossa.

Destinataris
Els protagonistes han estat alumnes de 1r d'ESO (grups-classe) i alumnes de 4t d'ESO (alumnes d'atenció a la diversitat).

         

Descripció
Al llarg del curs 2018-19, s'han realitzat diferents actuacions de manteniment i millora d'espais naturals. S’ha treballat de forma eminentment pràctica tenint en compte les competències que estableix el currículum de l’ESO.

Activitats destacades
- Inventari de les espècies arbòries existents.
- Eliminació de plantes al·lòctones: LaCanya americana i Robinia pseudoacacia.
- Manteniment de l’espai net i en bon estat.
- Construcció i reparació de cartells identificadors de les espècies.
- Plantada d’arbustives de ribera autòctones.


  

Valoració
Com sempre passa hem tingut força imprevistos, i no ha estat possible fer tot el que en un primer moment ens havíem proposat. Tot i això, ens hem adaptat, i estem contents amb els resultats, especialment amb les tasques realitzades a l’inici del tram apadrinat. Durant tot aquest temps, també hem après a gaudir del temps compartit, i sobretot a planificar i a adaptar-nos als imprevistos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada